WebDesktop - Smartphones - Tablets  | NORDIC | Scotland - Inuit - Svenska - Norsk - Русский | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | NORDIC PRESS REVIEW about social exclusion : Poverty | Health | Elderly | Children | Education | LGBT | NON-PROFIT initiative : Our mission is to provide the best information on social exclusion worldwide || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

Leta i den här bloggenTags about global social exclusion | International

fredag 23 februari 2018

Jeg har lyst til å hjelpe ungdom som sliter

Jeg har lyst til å hjelpe ungdom som sliter
- Da ville jeg jobbet innenfor psykisk helse og spesielt ungdom. Det er beinhardt, det skjønner jeg, men da føler man at man får bidra med noe i hvert fall. Og det er stort behov for det. Hvis du skulle reist bort for ett år, hva ville du savne mest? - Hvis jeg hadde fått med meg sønnen så hadde det meste gått ...

Follow by Email