WebDesktop - Smartphones - Tablets  | NORDIC | Svenska - Inuits - Scotland - Русский - Norsk | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | NORDIC PRESS REVIEW about social exclusion : Poverty | Health | Elderly | Children | Education | LGBT | NON-PROFIT initiative : Our mission is to provide the best information on social exclusion worldwide || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

Leta i den här bloggenTags about global social exclusion | International

onsdag 14 februari 2018

En förvirrad extremist som ville döda judar och homosexuella – men helst i Danmark

En förvirrad extremist som ville döda judar och homosexuella – men helst i Danmark
- Till kontakten ”Mansur” skriver Akilov via appen Cello att han vill få sanktion från IS att slå till mot homosexuella. ”Min mästare. Jag är i Sverige. Jag har inga handlingar. Bögparaden kommer att äga rum den 1 maj. Om jag får någon som kan koordinera då utför jag martyroperationen.” Samtidigt avslöjar ...