WebDesktop - Smartphones - Tablets  | NORDIC | Svenska - Inuits - Scotland - Русский - Norsk | Keeping up-to-date on social exclusion worldwide | NORDIC PRESS REVIEW about social exclusion : Poverty | Health | Elderly | Children | Education | LGBT | NON-PROFIT initiative : Our mission is to provide the best information on social exclusion worldwide || Raising awareness on the damaging effects of social exclusion

Leta i den här bloggenTags about global social exclusion | International

fredag 2 mars 2018

Nathalie tvingas till heltid trots sjukskrivning: ”Det är en konstant stress”

Nathalie tvingas till heltid trots sjukskrivning: ”Det är en konstant stress”
- Det är för att jag lider av psykisk ohälsa, säger hon och fortsätter: – Vad som kommer att hända i sommar och med pengar och allt det där, det vet jag inte. Men jag har accepterat att jag inte kan arbeta heltid och för mig är det ett friskhetstecken. Bara för att jag inte är som alla andra betyder det inte att jag ...